lørdag 27. september 2014

Pimpernell fra dyrkebagen.

Min mor har vært på besøk, og hun er veldig glad i potet. Det blir liksom ikke middag uten. Og denne gangen kunne vi servere nypotet fra egen veranda. Pimpernell. Den smakte aldeles nydelig!

Vi serverte den sammen med urtebakt torsk, smørdampet broccolli og smørsaus med sitron. Gjett om vi koste oss.


9 kommentarer:

  1. Uhm, hjemmedyrkede nye kartofler er det bedste :-)

    SvarSlett
  2. Så flotte poteter dere har dyrket frem, så moro.
    Ja de potetene fortjener en middag som er en konge verdig nam nam.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg er imponert over hvor godt den dyrkebagen fungerte :-)

      Slett
    2. Ja, jeg er imponert over hvor godt dyrkebagen fungerte :-)

      Slett
  3. Fantastisk selv høstet - jeg veldig gerne å spise poteter... nesten hver dag.
    Mhhh du hadde en flott middagen. Vakre glede alle sammen.
    Klem til deg. Viola

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, potet hører med, om ikke hver dag, så i alle fall ofte :-)

      Slett
  4. Så herlig da! Egendyrkede poteter smaker ekstra godt! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Helt sant, det er ekstra godt med hjemmedyrkede poteter :-)

      Slett