mandag 22. desember 2014

Lefsebaking før jul.

Litt i seneste laget kanskje, lefser blir det i alle fall til jul. Dette er Nordlandslefser, etter en gammel oppskrift fra Bondekvinnelaget. Det er ganske mange forskjellige lefser som bærer dette navnet. De jeg har laget er fra Beiarn, og skal smøres med sukker og kanel. Tynne lefser altså.

Nå er de ferdig smurt, og lagt i fryseren.


10 kommentarer:

  1. Mhhh... god jul jeg ønsker.
    - en gang jeg vil lefse bake her til meg også. Jeg har bakt julekake og vi spiser
    tradisjonel "Dresdner Stollen" en kake med mandler, rosiner og mye smør. I dag vi
    pynter juletre i stuen. Glede. Ha veldig fine glede med jul... du og dine :-))
    Hilsene og stor klem fra Vioa.

    SvarSlett
    Svar
    1. Høres veldig godt ut det også :-)
      God jul!

      Slett
  2. Det lyder lækkert - dem kender vi slet ikke her :-)
    Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg syns det smaler godt.
      Riktig god jul til deg også :-)

      Slett
  3. Å det er godt, mormor lagde det bestandig mmm.

    God jul til deg og dine, klem fra meg.

    SvarSlett
  4. Ser herlig ut! Ha en riktig God Jul!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, de smaker godt.
      Riktig god jul :-)

      Slett
  5. Nam! Det ser veldig godt ut!

    God jul til deg og dine :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, de er veldig gode.
      Ha en riktig god jul :-)

      Slett