I boken er det også matoppskrifter, og en av dem er pinnebrød. Den måtte jo testes! Pinnebrød kan sikkert stekes på flere måter, men jeg syns de blir best ved å steke dem over bålet.
Vi bor med gangavstand til flere bålplasser. Siden de er ganske hyppig i bruk, er det enklest å ta med seg ved hjemmefra. Da går det også raskt å tenne opp.
Deigen er laget av hvetemel, vann, litt salt og bakepulver. Pinnene for å ha deigen på under grillingen fant vi i skogen. Det er lurt å fjerne barken.
Selve grillingen tar litt tid, men det er koselig å sitte sånn foran bålet.
Hvor er det dejligt, at I har flere bålpladser i nærheden - det er så hyggeligt at sidde ude i det fri og spise :-)
SvarSlettJa, det er deilig :-)
SlettPinnebrød er veldig godt! :)
SvarSlettHelt enig :-)
SlettKoselig med pinnebrød på bålet :)
SvarSlettJa, det er det :-)
Slett