søndag 19. juli 2020

Sukkererter og rips.

Nå er det modne sukkererter nesten hver dag, så vi kan plukke og spise rett fra planten. Akkurat som i min barndom.

Ripsen har også vært moden en stund, og det er vel få smaker som er så typisk sommer som det. Selv om ripssyltetøy kan fryses, blir det som oftest brukt opp før det kommer til fryseren. Når ripsbusken blir større, blir det en helt annen sak 😊


Sukkererter






10 kommentarer:

  1. Det er dejligt med frugt og grøntsager fra egen have - vi har også ribs :-)

    SvarSlett
  2. Ja, det er flott med egen avling! Rips er veldig godt :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er også veldig glad i rips :-)

      Slett
  3. Hei!
    Sukkererter og rips er deilig. Det er luksus å høste fra egen hage.

    SvarSlett
  4. Rips er sommer! Så enig, og det er godt både rett fra busken og i fryseren til vinteren. Føler meg så glad når jeg kan høste av egen hage!
    God sommer videre:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk. Ja, det er deilig med litt i fryseren også :-)

      Slett