lørdag 12. januar 2013

Vinter og forkjølelse henger alt for godt sammen.

Så er det feber og sår hals igjen. Denne gangen forsvant stemmen også. Utrolig kjedelig! Følelsen av å ikke få gjort det en skal og må. Det er underlig hvordan den følelsen vokser, og hvor umåtelig viktig det blir alt en ikke får gjort. I alle fall for en utålmodig sjel som meg.

Nå skal det sies at tanken om hva en skulle ha fått utført blåses litt opp, nettopp fordi en vet at en ikke vil bli prøvd på hva som er fullført. Litt av det samme som når en bare må lese til eksamen. Da er det plutselig gøy å ta helgevask, eller gjøre andre huslige sysler som ellers ville blitt utsatt.

Denne helga blir viet sofaen. Der skal jeg sitte med en stor kopp rykende varm te. Under et tykt, godt pledd (Rørospledd). Kanskje med en god bok, eller mitt nyeste strikkeprosjekt, litt avhengig av formen.

På bordet ved siden av, skal det være levende lys, og en skål oppskåret, rå løk. Det siste er et kjerringråd jeg fikk fra en kollega. Rå løk skal visst trekke til seg uhumskheter, og rense luften. Den må ikke spises etter å ha stått åpen på den måten.

Og så er det bare å håpe at formen er bedre i morgen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar