mandag 12. august 2013

Barnetrille - gjenbruk.

I forrige uke kjøpte vi en barnetrille på Fretex. Der kan en finne alt fra klær og serviser, til møbler og vogner til svært rimelige priser. Brukt naturligvis.

Tiden for vogn og trille begynner å bli forbi, men av og til kan det være mer effektivt å trille. For eksempel til og fra barnehagen.

Trilla er av merket Carena, og kan legges helt sammen med enkle grep. Det er veldig bra.

Det jeg er mindre fornøyd med er hjulene, og muligheten for å styre. Nå skal det sies at vognen (Brio) vi har fra før har fire solide hjul, som gjør det enkelt å kjøre på alt slags underlag.

Denne trilla har framhjul som dreier, og som skal kunne låses i en posisjon. Dette fungerer dårlig, syns jeg. Framhjulene kan komme til å stille seg på tvers, især på ulendt underlag. Litt skummelt når en skal krysse traffikerte veier. Generelt hadde jeg også fortrukket større hjul.


Tatt i betraktning at vi kjøpte den brukt, er jeg fornøyd. En ny vogn av denne typen ville ikke vært aktuelt, ut fra de erfaringene vi har gjort til nå.
6 kommentarer:

 1. Tillykke - jeg går ind for genbrug og købte også en klapvogn til min søn på den måde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Vi syns også gjenbruk er fint.

   Slett
 2. Så lurt å kjøpe brukt, triller er jo så dyrt nytt og en får jo slitt ut sånt.
  Jeg handlet mye på Fretex før når ungene var små, til meg selv også.
  Hjemmestrikkede gensere og pen kjoler som jeg sydde om litt.

  Så flotte roser i innlegget under, litt av ett syn med alle fargene.

  God mandag fra Marit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns også det er spennende å se på kjoler på Fretex :-)

   Slett
 3. Ja, gjenbruk er helt topp! Sånne sammenleggbare triller er veldig kjekke. De tar liten plass og er greie å ha for hånden når det største behovet for vogn er over.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi tenkte å ta den med som avlastning på turer og sånt. Hvis de små bena skulle bli slitne etter å ha gått en stund :-)

   Slett