fredag 24. april 2015

Inspirerende av Lindmo.

Det har vært en hektisk møteuke, og mange inntrykk. Onsdag ble innledet av Anne Lindmo, som leder sitt eget talkshowNRK.

Mine favorittfjell, Børvasstindene.
Hun fortalte blant annet om veien dit hun er i dag. Om hvordan hun sa opp en trygg jobb i NRK, for å satse på noe hun trodde på. Hvordan ideen ble avvist, for så å bli omfavnet. Det minnet ikke så rent lite om en krevende fjelltur, med kun noen få medvandrere.

Det var også interessant å høre noen av Lindmos tanker om lederskap, og hvor intenst de jobber for å få et program på plass. Alle vurderinger, for å både lage underholdning, og samtidig være tro mot noen grunnprinsipper.

Det var virkelig inspirerende. Skulle gjerne hørt mer.4 kommentarer:

 1. Hei! Det kunne være veldig spennende å høre om grunnprinsippene det er viktig å være tro mot. Jeg synes hun er god til å finne interessante personer og gjøre dem interessante. Kan godt tenke meg at dette var inspirerende. Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Et av grunnprinsippene er at de alltid ser etter hva de kan beundre hos den de intervjuer. Et annet er at kjendiser og "hvermansen" skal behandles likt. Det var mange fler :-)

   Slett
 2. Ja hun er en tøff dame og veldig flink med mennesker, en skulle helt sikkert vært flinkere til å ta noen sjanser her i livet.
  God helg til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror også det vil være noe å vinne på å ta noen flere sjanser :-)

   Slett