fredag 17. juli 2015

Utsikt fra Havet i Bodø.

En av dagene i Bodø tok vi en tur til hotellet Scandic Havet. Det har 17. etg., og i toppen er det en restaurant med en fantastisk utsikt. Her er noen glimt:

Moloen.

Bodø havn.

Nyholmen skanse.

8 kommentarer:

 1. Meget flotte billeder- ja, sikke en udsigt der oppefra :-)

  SvarSlett
 2. Ja, der var det litt av en utsikt! :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fra Bodø havn har jeg litt av en opplevelse. Jeg studerte i Tromsø og vi skulle haike hjem på sommerferie. Tenkte at turen måtte være mye mer spennende enn å fly. Da vi kom til Fauske, hadde hun så store magesmerter at han vi haiket med kjørte oss til en lege. Det må være blindtarmen, sa legen. Sjåføren fra Finnmark kjørte oss til Bodø sykehus. Utrolig hjelpsomt. Hun ble operert og jeg fikk tilbud om å bo på en redningsskøyte. Der var jeg i to dager. Fikk servert mat flere ganger om dagen. I byssa hadde jeg ingen ting å gjøre. Var med på mange turer. Det var så spennende.Husker spesielt godt Saltstrømmen. Det var ganske nifst og fascinerende. Opplevde ekkolodd for første og sannsynlig siste gang. Ja, dette satte minnene i gang.
  God natt! Anne
  P.S. Hun tok flyet, jeg tok toget. Det var en fantastisk reise fra nesten vinter til vår på Ås.

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow, så spennende! Litt av en reise. Fint dere ble tatt godt vare på :-)

   Slett
 4. Hold da op, hvor er der smukt :-) Ikke et dårligt sted at spise sin mad - jeg er sikker på sådan en udsigt gavner fordøjelsen ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt sikkert bra for fordøyelsen :-)

   Slett