lørdag 31. mars 2018

Minidrivhus.

Vi lot oss friste til å kjøpe et minidrivhus. Det er beregnet på å stå ute, men vi har mest bruk for det inne akkurat nå. Jeg kom fram til at vi ikke fikk plass til alt i vinduskarmene, og da ville jeg gjerne ha noe som er sammenleggbart. Dette minidrivhuset settes opp og legges sammen uten en eneste skru. Og så hat det dør med glidelåser, som vi ruller opp, ellers ville det blitt for varmt inne.

Foreløpig har vi sådd bare det som står i nederste hylle, og i de to melkekartongene. Vi planlegger å så mer om en ukes tid, ut fra hvilke planter vi regner med vokser raskest.

Senere på våren, eller forsommeren, kan vi vurdere å bruke minidrivhuset ute. Det er 125 cm høyt, så det får ikke permanent plass i loftsstua.


6 kommentarer:

 1. Så fint drivhus! De er kjekke å ha :)

  SvarSlett
 2. Boa tarde, a estufa para casa é uma excelente ideia, assim pode cultivar as suas belas sementes, também serve para decoração.
  Continuação de boa semana,
  AG

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, it is kind of decorative :-)

   Slett
 3. Dette er "kjekt å ha". Jeg kjøpte 2 stk i fjor, tenkte jeg skulle ha et inne og et ute på verandaen. Brukte et inne og et inne i drivhuset faktisk. Da kunne jeg sette ut planter ganske tidlig.
  Gjør det samme i år.
  Ha fortsatt fin uke!
  Hilsen fra Turid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var smart. Drivhus i drivhus :-)
   God uke til deg også.

   Slett