søndag 1. juli 2018

Selvsådd løvemunn.

Vi hadde løvemunn i fjor, i flere farger. De har sådd seg selv, så nå kommer det opp rosa, gule og hvite løvemunn i bedet. Det liker jeg veldig godt.


I fjor syns jeg vi stadig måtte kjøpe nye planter for å fylle opp bedet, men i år har plantene ordnet opp selv. Disse kornblomstrene er bare aldeles nydelige, og fyller to store partier i bedet. De har også sådd seg selv.


Den andre halvparten av bedet har røde zinniaer midt på. De sådde vi fra frøpakke. Det er forresten noen gule og rosa innimellom også. Tomatplanten vises ikke så godt her, siden den er omkranset av zinnia, og er litt mer beskjeden i fargen.

Hagen vår er ikke så stor, men den gir mye glede likevel. I bildet under er epletreet vårt øverst i høyre hjørne. Det står på grensen til den kommunale parken her. Like bak, eller nesten under epletreet, står en liten ripsbusk. Den er på hjørnet av tomta vår den veien.

Så er det hekk på grensa til naboene på hver side av huset, og litt plen. Det blir en akkurat passe hage til oss.


8 kommentarer:

 1. Så morsomt med alt som selvsår seg hos deg! Veldig flotte kornblomster :)

  SvarSlett
 2. Det er spændende, når planter sår sig selv, og man får dejlige overraskelser :-) Det er godt at høre, at I har meget glæde af jeres have - det kan jeg godt forstå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker veldig godt når de sår seg selv, for da er det en sjanse for at de kommer igjen neste år også :-)

   Slett
 3. Bom dia, a natureza é maravilhosa e fantastica na criação, as sementes vão-se auto-semeando, o seu jardim é lindo e mais lindo vai ficar.
  Feliz semana,
  AG

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, the nature is fantastic :-)
   Happy week to you too :-)

   Slett
 4. You garden is beautiful :)
  Happy week!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you :-)
   Happy week you too!

   Slett