Når eplene i fruktkurven begynner å bli litt skrukkete, tar jeg gjerne dem til sides, for de ser ikke så fristende ut. Da legger jeg dem i en skål som dette, fordi eplene fortsatt fint kan bruke i kaker og muffins. Så får de ligge der, i håp om å bli brukt. Noen ganger skjer det, og oftere ikke. Derfor "optimistskåla".
Har dere også en mellomstasjon for godt moden frukt?
Det er en fin idé, at du bruger den mindre fristende frugt i kager og muffins. Her bruger vi det i vores grønne energigrød, som vi laver hver morgen af frugt og grønt :-)
SvarSlettDet høres deilig ut!
SlettJeg lager eplemos :-))
SvarSlettGod kveld og hilsene fra meg.
Eplemos er veldig godt :-)
SlettEplekaker er fint å lage om høsten. Mine epler ligger i en skuff i kjøleskapet og der holder de seg veldig godt, men det hender at noen skrukkete der også. Selv om de ikke er like vakre, så smaker de de veldig godt likevel :)
SvarSlettJa, det er akkurat det. De smaker godt selv om de er skrukkete :-)
SlettHei!
SvarSlettNei, jeg har ikke det, men det skal jeg få. Blir bevisstgjort på at mat skal man ta vare på.
Ha det godt! Anne
Ja, det er fint om en slipper å kaste mat.
SlettI also make cakes with ripe apples :)
SvarSlettThat tastes very good :-)
SlettFint å ha eplene i en fin skål☺️
SvarSlettOm du oppbevarer de i kjøleskapet holder de veldig lenge,
Klem, Ida
Vi skal bli flinkere å oppbevare dem i kjøleskapet :-)
Slett