tirsdag 28. mai 2013

Sommerdager i Grebbestad.

Vi har hatt et par deilige dager i Grebbestad. Sist vi var der var det sen høst, og svært stille. Nå var det sommer, og fullt hus på hotellet. Fint på sin måte begge deler.

Selv om jeg nok foretrekker de stille periodene. Det er bare det at da er det ikke sommer. Og sommer i Grebbestad er absolutt verdt å få med seg.

Som sist, bodde vi på Tanumstrand. Det passer oss, som barnefamilie bra. Denne gangen fikk vi et stort værelse med god plass, og kort vei både til restaurant og lekeplass.

På vei inn til Grebbestad sentrum.
Fra Tanumstrand til Grebbestad er det kanskje en drøy kilometer langs sjøen. En fin spasertur, syns jeg.


En sidegate i Grebbestad.
Vi ville gjerne en tur innom Sjögrens i bakcen igjen, og tok vi veien om noen sidegater. Mye koseligere enn hovedgata :-)


Hotellets restaurant ligger fint til.

Fra hotellets restaurant, kan en titte ut over sjøen og båtlivet. Det er også koselige kafeer inne i Grebbestad sentrum. Noen av dem har åpent kun i sommersesongen, mens andre er åpen året rundt.

En runde minigolf hører med.
Det er flere aktivitetstilbud ved hotellet. Både innendørs og utendørs. Vi liker godt å ta en tur i bassenget. Det passer for både liten og stor, med tanke på vanndybde og temperatur. På sommeren er det mulig å svømme en tur ut i friluft. Boblebadet er også populært.

Vi til gode å utforske nærområdene enda mer. Det får vi ta i neste omgang. For flere turer til Grebbestad blir det :-)

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder og det lyder som et skønt sted for både store og små :-)

  SvarSlett
 2. Det så ut som et flott sted! Gleder meg til å se flere bilder derfra :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi trives godt der, så det blir nok flere turer :-)

   Slett