mandag 6. august 2012

Garderobe med museum?

Hva gjør en med den delen av garderoben som ikke skal brukes (i alle fall ikke med det første), som ikke skal til Fretex, men som det ikke er plass til i skapet?

Gikk gjennom en del av garderoben i dag, for å sortere ut det som kunne sendes videre. Konklusjonen er at det etter hvert samles noen plagg som av forskjellig grunner ikke kan sendes videre eller kastes, og som sånn sett har blitt til et "museumshjørne" i det ene skapet.

Der er noen klær som har spesielle minner knyttet til seg, som gjør at de må tas vare på. Brudekjolen, for eksempel. Så er det en del plagg jeg har sydd selv, som på sett og vis er "arbeidsdokumenter". En jakke med en særegen krage eller lomme, som kan være god å ha til noe lignende dukker opp i et sy-prosjekt. I tillegg er det noen favoritter, som jeg har brukt så mye at de nå bare egner seg til garderobens pensjonisttilværelse.

Kanskje best å la tanken om museums-garderobe surre en tid. Slik at når en smart løsning er innen rekkevidde, er planen klar og kan iverksettes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar