torsdag 29. november 2012

Fine dager i Grebbestad i Sverige.


Utsikt fra hotellrommet.
På vei fra Tanum Strand Hotell til Grebbestad sentrum.

Utsikt fra hotellrommet.
Sjögrens iBacken, trivelig kafé i Grebbestad.
Endelig ble det tid til noen feriedager igjen! November er kanskje ikke den mest typiske ferietiden, men i år ble det sånn.

Vi hadde ikke som mål å reise veldig langt denne gangen. Bare komme et sted og ta livet med ro.

Grebbestad passet godt på alle måter. På denne tiden av året er det nok mer rolig der enn om
våren og sommeren.Vi bodde på TanumStrand. Et hotell som var godt tilrettelagt for barnefamilier.Rommet hadde ekstra køyesenger festet til vegg. I første etasje var det to lekerom. Det ene med klosser, leke komfyr og små møbler. Det andre med spillautomater for litt større barn, og kanskje en og annen voksen :-) Til og med frokostbuffeten hadde litt ekstra for barn.

I badeanlegget var det flere basseng, med forskjellige dybder og temperatur. En stor sklie var det også, og selvfølgelig boblebad. Noe for et hvert behov, med andre ord.

Fra hotellet gikk det en gangvei langs sjøen inn til Grebbestad sentrum. Det var ikke veldig langt, kanskje 1,5 km., og mesteparten var grusvei eller kai. Helt grei vei for barnevogn.

Selve Grebbestad sentrum har vi ennå til gode å se nærmere. Vårt mål var en kafé, Sjögrens iBacken. Et veldig koselig konditori, hvor det også er mulig å spise varm lunsj. God mat, hyggelig betjening og fine lokaler. Dit vil vi gjerne tilbake :-)

Og det blir en tur til. Kanskje allerede til våren. For Grebbestad var akkurat passelig for oss :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar