torsdag 15. november 2012

På flyttefot med jobben. Nytt kontor og ny adresse.

Kasse på kasse fylles. Flere flyttekasser må bestilles. Vi har vært alt for optimistisk med tanke på antall. Innerst i skuffer og skap dukker opp både gammelt og nytt. Ting en mente var helt nødvendig for en tid tilbake, er helt utdatert. Ubrukte disketter for eksempel. Til og med cd'er og dvd'er for brenning er på grensa til å bli kastet.

I lageret for rekvisita ligger skilleark i alle varianter. Transparenter for blekkskriver. Puter for å fukte frimerker. Mindre og mindre aktuelt. Det er rart å tenke på hvor fort ting endrer seg. Det er ikke så veldig lenge siden dette var selvsagte rekvisita på et hvert kontor.

Selv kontorplassen er overflødig for mange. Vår server ligger et helt annet sted i landet. Vi kan logge oss på fra hvor som helst i verden, bare det finnes nettilgang. Det har skapt mange muligheter, og noe hodebry. Muligheter til å skreddersy arbeidsplasser og oppgaver, og hodebry i forhold til å finne de beste kommunikasjonsformer for å ivareta et arbeidsfellesskap.

På mitt nye kontor skal flyttekassene tømmes igjen. Hyller og skap settes på plass. Nye tanker om hvordan ting skal plasseres får rom så lenge tidspresset ikke blir for stort.

God plassering i kontorfellesskapet. Fin utsikt fra vinduet "mitt". Skal nok trives her også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar