søndag 30. desember 2012

Til og med leker kommer som flatpakke.


Parkeringshus fra Bburago.

Vi burde sikkert ha visst det, men er likevel overrasket over hvor mange leker som kommer som flatpakke, eller med behov for en eller annen form for montering. Foreldre som har gått veien før oss, ler og sier at dette er bare starten. Og når det passer slik at de er på besøk når noe skal pakkes ut, ser vi det i praksis. De har skikkelig rutine på å sette sammen delene slik at det blir riktig. Regner med at vi blir like rutinert etter hvert. Til og med klistremerkene kommer med eget kart for hvor og hvordan de skal plasseres. Noen av dem er ren reklame for produsenten.

Mottakeren av lekene interesserer seg for dem en stund, og så vil han veldig gjerne se hvordan de så ut før montering, og setter i gang full demontering. De forskjellige delene finner helt nye bruksområder. Eskene lekene kom i er nesten det flotteste. De forflyttes fra rom til rom, alt etter hva leken går ut på.

Så får vi se om interessen for selve leken tiltar. Hvis ikke, vil den nok diskret bli omplassert til et annet sted i huset, og så bli plukket fram igjen ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar