søndag 23. juni 2013

Overnatting i telt ved Store Skillingen.

Vi har overnattet i telt fra i går til i dag! Ved vannet Store Skillingen, like i nærheten av Stryken. For minstemann var det første overnatting ute :-) Virkelig smak av sommer!

Turen var i regi av Tråkk Familie, Oslo. Vi parkerte ved Stryken stasjon, og gikk omtrent en kilometer derfra. Det var akkurat passe langt med full oppakning. Vi skulle jo bære det meste av utstyret, og samtidig holde følge med smårollingene.

Store Skillingen passer godt for turer som dette. Vi satte opp teltene på en slette, hvor det allerede er en etablert bålplass like ved vannet. Der er også en liten strand, som egner seg godt for bading. Det ble det ikke noe av denne gangen, siden været var noe ustabilt. Dessuten var både mygg og knott begeistret for besøket, så vi unngikk å gå med huden bar i så stor grad som mulig.Likevel ble det god anledning til aktiviteter av forskjellig slag. Det ble laget sandkaker av ekte sand. Noen prøvde fiskelykken. Et par av de minste fikk en ære å sveive inn noen av mine gamle sluker. Når sveivinga gikk for sakte, huket et par sluker seg fast, og ble sittende. Et godt påskudd for å kjøpe nye?

Å kaste steiner i vannet var også populært. Noen plumpet uti, og måtte skiftes på. Også jeg gled på en stein, og ble våt på den ene foten. Da er ull uunnværlig :-)

På Tråkk-turer deler vi også noe fra Bibelen på enkelt vis. Kortfattet og uhøytidelig, slik at både store og små henger med.

Pølsegrilling og måltider i felleskap er en viktig del av turene. Sitte ute og kjenne på vær og vind. Kjenne at det er godt å være sammen på denne måten. Glede seg til neste tur :-)
4 kommentarer:

 1. Det så ut til å være en god gammeldags campingtur! Det er koselig å ligge i telt for en natt. Grilling og spise ute hører med :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kjenner nå at en natt holder i første omgang. Er litt støl ;-)

   Slett
 2. Det lyder meget spændende - og lige noget for børn. Jeg husker selv vores campingture i min barndom med stor glæde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her. Husker teltturer fra barndommen med stor glede. Håper å gi gleden videre :-)

   Slett