lørdag 30. mars 2013

En formiddagskaffe i Operaen.

Vi hadde håpet å få være med på omvisning i Operaen i dag, spesielt beregnet på barnefamilier. Det viste seg å være svært så populært, så alle tidspunktene var fullbooket. Som plaster på såret fikk vi frøposer med karse :-)

Vi ble værende en stund i foajeen. Der var satt opp et stort bord hvor barna kunne sitte å tegne. Flere av dem pyntet kort, formet som påskeegg. Selve operahuset er laget sånn at det innbyr til utforskning for både store og små, og det var det mange som benyttet seg av. Spennende detaljer i form av linjer og materialer enten en er inne eller ute.

En tur på kafeen ble det også. Både maten og kaffen smakte godt. Litt forbauset var vi over at det var så lite av menyen som egnet seg for de minste, med tanke på at dagens program var beregnet på dem.

Det første vi gjorde da vi kom hjem, var å legge karsefrø på fuktig bommull. Gleder meg til vi kan smake på de første spirene :-)

Påskepynt i foajeen.
Både skrått tak og gulv. Utsikt utover fjorden.
Detalj fra taket utvendig.


2 kommentarer:

  1. Det er et meget smukt operahus, I har, men det var synd, at omvisningen var fuldt booket. Det er sjovt at dyrke karse selv :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg håper å få en omvisning en gang senere :-)

      Slett