tirsdag 17. september 2013

Klar for overvintring.

Plutselig var det høstvær, og ganske kjølig om nettene. Jeg har like godt tatt inn geraniumen, og gjort den klar for vinteren. Nå står den i kjelleren, hvor det er kjølig, og noe mindre dagslys enn i resten av huset.


Amaryllisen har stått med fine grønne blader hele sommeren. De siste par ukene har den sturet litt. Et tydelig tegn på at den må ha en hvil. Så nå holder den geraniumen med selskap.


Et par andre planter bør snart komme inn før det blir nattefrost. Jeg hadde tenkt å kjøpe noen Erica eller Røsslyng først. Satser på at frosten klarer å vente litt til :-)

6 kommentarer:

 1. Ja, det satser vi på! Jeg vil heller ikke ha frost enda, for jeg er fortsatt i sensommermodus enda. Høsten kom litt brått på synes jeg...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, høsten kom alt for brått på :-)

   Slett
 2. Det er dejligt, at du har en kælder til dine planter - det savner vi her. Og så håber jeg, at frosten venter lidt, og at vi får et langt, smukt efterår/høst :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg setter pris på den kjelleren :-)

   Slett
 3. Ja nå er det bare å rydde plass til overvintring, noen av mine pelargoniaer har havnet i vindusposten for de blomstrer ennå(men det blir litt fult).

  Ha en fin dag.

  Det er mulig at denne kommentaren kommer to ganger, Åsepus kom borti en knapp he he.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke verst å ha en datainteressert pus :-)

   Slett