torsdag 12. september 2013

Med rosa tyll til skogs.På en av våre turer i marka, syklet en jente og hennes far forbi. Jenta kunne kanskje være fem år, og var rosa fra topp til tå. Tyllskjørt og det hele. Min første tanke var at dette måtte være utrolig upraktisk. Tyll som fester seg i grener, og så videre.

Ved nærmere ettertanke kom jeg til at det kanskje ikke var så dumt likevel. Hvis det var det som skulle til for å få jenta med på tur. Hun ville jo tidsnok selv finne ut de mer upraktiske sidene ved antrekket.

Da vi tok dem igjen litt senere, så jeg at jenta både hadde ullstrømper og veldig gode sko. Kanskje det er neste generasjon jenter på skogstur, tenkte jeg. Som er kledt i klær som både er praktiske og feminine.

Omsider gikk tankene til mine egne turklær. Regntøyet som er til dels lilla. Ullklærne i rosa, og noe turkis. Tyll er det ikke, men absolutt feminint :-)

4 kommentarer:

 1. Min Bella er også til tyl og feminint tøj :-) Men det var ikke sådan jeg gik klædt, da jeg var barn - det var fløjsbukser og strikket bluse :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her, fløyelsbukser og strikkede gensere :-)

   Slett
 2. Ja, du er nok inne på noe der. Det var sikkert et kompromiss for å få henne med på tur :) Hun var sikkert et flott syn der i skogen!

  SvarSlett