Ja, nå burde jeg hatt et bilde av hele ribba, men den ble raskt spist opp. Dette er alt som ble igjen :-)
Egentlig var det i forgårs vi hadde lammeribbe. Jeg kom trøtt hjem fra jobb, og kom til dekket bord. Veldig koselig! Min kjære laget denne retten for første gang. Han fulgte tipsene fra Gilde, og fikk et svært godt resultat. Til og med rutingen av fettet hadde han gjort selv. Ribba var ferdig marinert, og skulle stekes i stekepanne først. Deretter skulle den stekes 45 minutter i ovnen ved 180 grader.
Som tilbehør var det raspaballer og gulrøtter. Luksus i hverdagen, spør du meg :-)
Det hørtes ut som en deilig middag. Her har vi hatt fårikål i dag, og det er også god høstmat. Ha en fin kveld.
SvarSlettKlem
Ja, fårikål er kjempegodt!
SlettDet lyder lækkert - ja, dejlig luksus på en hverdagsaften :-)
SvarSlettJa, vi må ha litt av det også :-)
Slett