søndag 22. september 2013

Tid for søndagsskole.

Nordstrand kirke. Skal bygges ut de neste årene.
Som barn, var jeg på søndagsskole nesten hver søndag i skoleåret. I mange år. Jeg kan ikke huske når jeg sluttet, men antar at det må ha vært i forkant av tenårene.

Nå er det tid for søndagsskole igjen. Ikke hver søndag akkurat, men litt innimellom. I vår lokale kirke er det ikke nok frivillige ledere, så søndagsskolen kan uansett ikke arrangeres hver uke.

Som voksen, er det moro å se at det er mye gjenkjennelig fra den gangen jeg var barn. I dag var ble det gjensyn med en bok om Sakkeus. Og det så ut til at barna satte pris på den. De fulgte i alle fall godt med. Noe nytt var det for meg også, blant annet en sang som het noe sånt som "Opp-ned".

Selv hadde jeg mye glede av å være med på søndagsskole, så jeg er glad det fortsatt er noen som bruker av sin tid, slik at det også for vårt barn er mulig å få være med. Og så håper jeg selvfølgelig at han også vil få gode minner og erfaringer derfra.

En av veiene fra kirkegården til kirka.Disse vinduene skal visst flyttes ved utbyggingen.

4 kommentarer:

 1. Jeg kan se på dit link, at der foregår en masse spændende i søndagsskolen :-)

  SvarSlett
 2. Søndagskole var jeg på også, når jeg ble eldre gikk vi på onsdagstimen.
  Da hadde vi hobbytime og masse sang og musikk etter bibeltimen, jeg tok aldri skade av min barne lære og har bare gode minner om den tiden.

  Så flott kirke dere har.

  God mandag fra Marit.

  SvarSlett